Медијана

Спортско- едукативни центар ,,Медијана''  

Неговање спортског духа наша је традиција, садашњост и будућност. Свесни значаја крилатице ,,У здравом телу, здрав дух'', свакодневно са децом реализујемо велики број спортских активности на свежем ваздуху, или ако временске прилике усмеравају онда и у нашим спортским салама са највишим перформансама квалитета опреме и хигијенског нивоа.  Кошарка, одбојка, рукомет, фудбал, тенис, гимнастика, уз могућност коришћења теретане, доприноси унапређењу здравствених компетенција деце. Уз саму салу налазе се и свлачионице посебно опремљене средствима за одржавање хигијене као и туш кабине. Саме свлачионице су профилисане на мушке и женске. Висок ниво одржавања хигијенских перформанси целе установе од првог дана оснивања синоним је нашег образовног система.

Када је у питању уметност као едукативни сегмент, са поносом истичемо да деца остварују запажене резултате а посебно када је техника акварел у питању, где реализацију садржаја углавном уприличимо на отвореним зеленилом оплемењеним терасама и балконима установе са погледом на Дунав, приликом чега деца раде на штафелајима користећи  прибор који иде уз то.

Поменута зграда такође има специјално опремљен кабинет за техничке садржаје у којима се кроз рад у виду техничких радионица конструкцијама  реализују пројекти.

Једна од сала у оквиру овог објекта опремљена је инструменталним садржајима, таблама и инструментима за реализацију музичких и вокалних активности.

Информационе технологије (и пројектни кабинет намењен томе) као писменост 21. века, једни су од омиљених образовних аспеката деце у сладу са духом времена. Стручан кадар законом предвиђене садржаје обогаћује иновацијама актуелних светских достигнућа и трендова, што деца са задовољством испрате.

У оквиру “ Медијане“ налази се и мултифункционална свечана сала  у којој гостују предавачи и где је посебно предвиђено место за публику; у њој се због саме конфигурације ентеријера у виду зида са огледалима реализују и плесне активности (фолклор, балет, плес).  Поред наведеног ,одабир деце је често и прослава рођендана у оквиру нашег објекта, па се свечаност тог типа реализује у спацијално декорисаној наведеној свечаној сали.

Заједнички именилац свих наших образовних установа је поред високог квалитета рада и хигијенског нивоа уједно и врхунска безбедност, омогућена како техником, тако и људским фактором, где су запослени у овом сектора најбољи представници своје струке, препознатљиве љубазности и брижности, због чега и деца кажу да се у сваком тренутку осећају као код своје куће.

Такође, олакшицу у самом дневном функционисању сваке породице чини и могућност коришћења услуге нашег возног парка, при чему се родитељима нуди могућност да наши возачи децу преузимају  и враћају  на кућну адресу у јутарњим и поподневним сатима. Вожња деце је искључиво у пратњи наших васпитача. Наведена услуга је факултативна и плаћа се ретроактивно (почетком месеца за претходни месец).

26248-3-christmas-dividers
0-02-05-82395b08a1f4f09a2969cb00783ee180103865da6c1ac8285061eb99fc6f3740_49152296eb9885d
26306-6-christmas-dividers-transparent